Maar liefst 428 zorginstellingen hebben meegewerkt aan de Nationale Textielverzorgingsbenchmark. Met het onderzoek inventariseert Miele Professional de kansen voor zorginstellingen om met textielverzorging het verschil te maken in de concurrerende en transparantere wereld van de zorg. Denk bijvoorbeeld aan hospitality, transparantie en duurzaamheid en mvo.

Hoe scoren instellingen als het gaat om inzet van medewerkers, activatie van cliënten, het onderbouwen van beslissingen en het inrichten van processen rondom textielverzorging? Het volledige onderzoeksrapport kunt u hieronder aanvragen.

Ook deelnemen aan dit benchmarkonderzoek?

Waar staat u ten opzichte van andere zorginstellingen?
De zorgsector staat flink onder druk. Bezuinigingen, nieuwe wet- en regelgeving, tijdgebrek en kwaliteitsproblemen zijn aan de orde van de dag. Wat wij merken is dat zorginstellingen hier druk mee zijn en op zoek zijn naar de juiste route hierin. 

Onderzoek over hoe zorginstellingen:

  • Omgaan met textielverzorging
  • Kwaliteit in de zorg actief verbeteren
  • Zich bewust zijn van de kansen van Meervoudig Schoon

Hoe scoort uw instelling ten opzichte van anderen als het gaat om inzet van medewerkers, activatie van cliënten, het onderbouwen van beslissingen en het inrichten van processen rondom textielverzorging? Dat ontdekt u door deel te nemen aan deze benchmark.

 

shareThisPage